Babybjörn Resesäng Light - Black

Varumärke

Leveranstid: 1-2 veckor

2 399,00 kr

Översikt

BABYBJÖRN Resesäng Light är den perfekta sängen att ta med på resan. Den väger endast fem kilo och du fäller upp den i en enda rörelse. Den tillhörande transportväskan är lika smidig som en vanlig väska. Lättare än så här blir det inte att sova borta med små barn.
BABYBJÖRN Resesäng Light väger endast fem kilo. De behändiga handtagen på transportväskan gör den lika smidig att ta med sig som en vanlig väska. Resesängen har en genomtänkt design och tar lite plats i rummet.
BABYBJÖRN Resesäng Light fälls upp i en enda rörelse. När den inte används fäller du enkelt ihop den och transporterar eller förvarar den i väskan.

Fler bilder

Detaljer

BABYBJÖRN Resesäng Light kan användas från det att barnet är nyfött tills hon eller han är ungefär tre år.

Material

Grått sängtyg består av 100 % polyester.
Botten- och nättyg består av 100 % polyester.

Textilierna närmast barnet är testade och godkända enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter. De är garanterat ofarliga för barns ömtåliga hud och kan inte framkalla allergier.

Säkerhet
Stabil konstruktion med bottenplatta i den medföljande madrassen gör att sängen står stadigt.

Mått
Madrass: 60 x 105 x 4 cm.
Utfällt läge: 82 x 112 x 64 cm.
Hopfällt läge: 60 x 49 x 14 cm.

Skötselråd
Både madrassöverdrag och sängtyg är avtagbart och kan maskintvättas med skonsamt tvättmedel. Varken madrasstyget eller yttertyget bör torktumlas.

Tänk på följande:
• Lämna aldrig barnet utan regelbunden uppsikt. Små barn är nyfikna och ditt barn kan lära sig att klättra ur sängen – kanske tidigare än du tror.
• Var noga med att alltid använda BabyBjörns originalmadrass med inbyggd styv bottenplatta, som är en nödvändig del av konstruktionen. Utan bottenplattan kan resesängen vältas av barnet.

Mer information

Varumärke BABYBJÖRN
Kollektion Inte tillgängligt
Stokke Tripp Trapp Nej

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.