BABYBJÖRN

BABYBJÖRN

När BabyBjörn startade 1961 hade grundaren Björn Jakobson en tydlig affärsidé:

”Att göra vardagslivet enklare för småbarnsfamiljer genom att utveckla säkra och innovativa produkter av högsta kvalité för barn upp till tre år.”

I år har det har gått precis femtio år sedan starten. BabyBjörn är alltjämt ett svenskt familjeföretag, men produkterna finns idag över hela världen och den ursprungliga affärsfilosofin har visat sig vara hållbar, precis som produktkvalitén.
Trender må ha kommit och gått, men små barns behov av trygghet och närhet har inte förändrats.
Vid det här laget har fler än trettio miljoner barn blivit burna i BABYBJÖRN bärselar av sina mammor och pappor. Det är ett stort förtroende vi fått och vi är oerhört stolta över att ha kunnat bidra till att föra föräldrar och barn närmare varandra – lika mycket nu som när allt en gång började.

 

 


20 artiklar

  |  Rutnät  Lista 

Minskande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 1. Babybjörn Träleksak till Babysitter

  Babybjörn Träleksak till Babysitter

  349,00 kr

  Väcker leklusten BABYBJÖRN Träleksak till Babysitter är en leksak för små med stor leklust. Figurerna i glada färger väcker ditt barns nyfikenhet på ett naturligt sätt och gör stunden i babysittern roligare. Träleksaken passar alla våra babysittrar och fästs på ett sätt som gör att barnet inte kan ta loss den på egen hand. I likhet med alla våra produkter innehåller den inga otillåtna ämnen. Läs mer
 2. Babybjörn Babysitter Balance Soft Cotton/Jersey - Dark Grey/Grey

  Babybjörn Babysitter Balance Soft Cotton/Jersey - Dark Grey/Grey

  1 549,00 kr

  Balans i vardagen... när du vet att ditt barn mår bra samtidigt som du kan göra det där som också måste göras. För barnet är det både roligt och rogivande att gunga själv i babysittern. När han eller hon gungar och rör sig själv i babysittern tränas motoriken och balansen på ett naturligt sätt.

  BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft är en mjukare och modernare version av vår numera klassiska babysitter. Med mjukt tyg, runda former och omslutande design har vi skapat känslan av ett litet ”bo” för ditt barn redan från födseln. BABYBJÖRN Babysitter Balance är lätt att vika ihop och ta med. Den har tre lägen; leka, vila och sova.

  Läs mer
 3. Babybjörn Babysitter Bliss - Antracitgrå Cotton

  Babybjörn Babysitter Bliss - Antracitgrå Cotton

  1 549,00 kr

  Ergonomisk babysitter med naturligt gung – vår senaste design

  Nya Babysitter Bliss är en mysig plats där din bebis kan leka eller vila nära dig medan du tar en dusch eller lagar mat. När barnet sparkar med benen och svänger med armarna så gungar babysittern mjukt. Du behöver inga batterier, utan babysittern går på ren och skär lekglädje! Genom leken i babysittern tränar ditt barn dessutom både sin motorik och balans. Babysitter Bliss passar redan från nyfödd och upp till 2 år.

  Läs mer
 4. Babybjörn Resesäng Light - Black

  Babybjörn Resesäng Light - Black

  2 399,00 kr

  BABYBJÖRN Resesäng Light är den perfekta sängen att ta med på resan. Den väger endast fem kilo och du fäller upp den i en enda rörelse. Den tillhörande transportväskan är lika smidig som en vanlig väska. Lättare än så här blir det inte att sova borta med små barn. BABYBJÖRN Resesäng Light väger endast fem kilo. De behändiga handtagen på transportväskan gör den lika smidig att ta med sig som en vanlig väska. Resesängen har en genomtänkt design och tar lite plats i rummet. BABYBJÖRN Resesäng Light fälls upp i en enda rörelse. När den inte används fäller du enkelt ihop den och transporterar eller förvarar den i väskan. Läs mer
 5. Babybjörn One Air - Antracitgrå 3D Mesh 2018

  Babybjörn One Air - Antracitgrå 3D Mesh 2018

  Specialpris: 1 699,00 kr
  1 849,00 kr

  NY VERSION 2018! 
  Den senaste versionen av Bärsele One är mjukare, smidigare och har flera nya funktioner.

  3D Mesh är ett nättyg som är mjukare och tunnare än många andra material så att du enkelt kan se och känna att ditt nyfödda barn sitter i en naturlig ställning, med ryggen i c-kurva. Bärsele One Air är sydd nästan helt i luftig mesh som svalkar där det lätt blir svettigt – områdena närmast dig och barnet, vid axelbanden och i grenen. 

  Denna bärsele i 3D-mesh fungerar på precis samma sätt som Bärsele One i bomull och ger dig den viktiga närheten till ditt barn. Vår unika mesh är extra mjuk och  speciellt framtagen för att passa små barn och för att tåla daglig användning. Du kan på egen hand växla lätt och säkert mellan olika bärsätt på mage och rygg. Steglös justering av bärselens storlek, sittyta och huvudstöd gör att den kan anpassas i takt med att din nyfödda växer och behoven ändras eller om ni är flera som använder bärselen.

  Bärsele One Air har ett rejält midjebälte och vadderade axelband som avlastar rygg och axlar och gör det bekvämt att bära ditt barn från nyfödd och upp till tre år. Du bär ditt barn säkert och bekvämt samtidigt som du har händerna fria.

  Läs mer
 6. Babybjörn One - Black Cotton Mix 2018

  Babybjörn One - Black Cotton Mix 2018

  Specialpris: 1 499,00 kr
  1 649,00 kr

  NY VERSION 2018! 
  Den senaste versionen av Bärsele One är mjukare, smidigare och har flera nya funktioner.

  Bärsele One är en mjuk och ergonomisk bärsele som gör det enkelt att ge ditt barn den viktiga närheten och knyta an direkt efter födseln. Tyget är följsamt och du kan både se och känna att din nyfödda bebis bärs i en naturlig ställning, med ryggen i c-kurva. 

  Flexibel för att passa alla storlekar

  Med Bärsele One kan du på egen hand lätt och säkert växla mellan den olika bärsätten inåtvänt, framåtvänt och ryggbärande när ditt barn är redo. Steglös justering av bärselens storlek, sittyta och huvudstöd gör att den kan anpassas i takt med att ditt nyfödda barn växer och behoven förändras eller om ni är flera olika som använder bärselen.
  Bärsele One har ett rejält midjebälte och vadderade axelband som avlastar rygg och axlar och gör det bekvämt att bära ditt barn från nyfödd upp till tre år. Ditt barn sitter säkert och bekvämt samtidigt som du har händerna fria!

  Välj om du vill bära ditt barn inåtvänt (två olika höjdlägen), framåtvänt eller på ryggen.

  Läs mer
 7. Babybjörn One Outdoors - Black

  Babybjörn One Outdoors - Black

  Specialpris: 1 499,00 kr
  1 999,00 kr

  Bärsele One Outdoors är en helt ny bärsele för dig som har ett aktivt friluftsliv och vill ta med ditt barn på roliga utomhusaktiviteter. Den är sydd i vattenavvisande och fukttransporterande material och har ficka och hällor för snabb åtkomst till mobilen, vattenflaskan och favoritnallen. Med många inställningsmöjligheter, ett rejält midjebälte och axelband ger den överlägsen bärkomfort och är därför ett smidigt alternativ till en traditionell bärstol.

 8. Designad för ett aktivt friluftsliv med funktionsmaterial, smarta detaljer & förvaringsväska
 9. Ett smidigt alternativ till bärstol med 4 bärsätt inkl. ryggbärande
 10. Optimal bärkomfort med rejält midjebälte och vadderade axelband
 11. Perfekt från nyfödd till 3 år med inbyggt spädbarnsstöd
 12. Höftvänlig bärsele med ergonomisk, bred benställning för barnet
 13. Läs mer
 • Babybjörn Smart Potta - Vit

  Babybjörn Smart Potta - Vit

  249,00 kr

  Bekväm och smidig potta
  BABYBJÖRN Smart Potta är den perfekta kombinationen av funktion och komfort. Den är både stabil och bekväm tack vare den ergonomiska utformningen. Innerpottan gör den enkel att tömma och rengöra och stänkskyddet förhindrar spill. Den smidiga storleken gör den idealisk för det mindre badrummet.

  Läs mer
 • Babybjörn Toalettsits - Vit/Grå

  Babybjörn Toalettsits - Vit/Grå

  399,00 kr

  Justerbar för att passa din toalett
  Nya saker kan ta tid att lära sig. Med BABYBJÖRN Toasits blir det lite lättare för ditt barn att lära sig gå på toaletten själv. Toasitsens mjuka former gör den bekväm att sitta på och ser till att barnet hamnar rätt. Inga vassa kanter mot barnets hud. Vid första användningen justerar du enkelt toasitsen så att den passar toalettstolen, därefter kan barnet själv lägga på och ta av den. BABYBJÖRN Toasits är lätt att hålla ren och det inåtvinklade stänkskyddet ser till att inget hamnar utanför. Den är lätt att hänga upp när den inte används tack vare det praktiska handtaget.

  Läs mer
 • Babybjörn Mjuk Haklapp 2-Pack - Rosa/Lila

  Babybjörn Mjuk Haklapp 2-Pack - Rosa/Lila

  149,00 kr

  Väldesignad och skön haklapp
  BABYBJÖRN Mjuk Haklapp är ergonomiskt utformad för att passa ditt barn perfekt. Den mjuka och bekväma haklappen fångar upp den mat som inte hamnar i barnets mun. Halslinningen är utformad som ett pärlhalsband och har steglös knäppning. Det gör att barn som växer snabbt ändå kan använda den länge. Med BABYBJÖRN Mjuk Haklapp slipper du tvätta kladdiga haklappar, du sköljer bara av den och använder den igen.

  Läs mer
 • 20 artiklar

    |  Rutnät  Lista 

  Minskande ordning
  Sida:
  1. 1
  2. 2