Britax Holiday - Cosmos Black

Varumärke

Leveranstid: 1-3 dagar

Specialpris: 799,00 kr
1 999,00 kr

Översikt

Bästa ressällskapet
Lättviktaren BRITAX HOLIDAY är det perfekta sällskapet på dina resor, oavsett vart eller hur du vill resa. Du fäller enkelt och snabbt ihop vagnen till ett kompakt format, och den praktiska bärremmen gör den enkel att bära när det är dags att resa vidare till nästa destination.
BRITAX HOLIDAY Britax allra lättaste paraplyvagn. Den är ovanligt liten, enkelt att hantera och och dessutom lätt att bära. Eftersom vagnen bara väger 5 kg är den perfekt att ta med sig vart du än ska. Den snygga designen är ett ytterligare plus – vagnen passar in i alla miljöer.
Du fäller enkelt – och riktigt snabbt – ihop BRITAX HOLIDAY, och tack vare det lilla formatet ryms vagnen i de flesta bagageutrymmen. I ihopfällt läge står vagnen på sina egna hjul, vilket betyder att klädseln inte kommer i kontakt med marken och riskerar att bli smutsig. BRITAX HOLIDAY är dessutom försedd med ett automatiskt lås som ser till att den förblir ihopfälld.


BRITAX HOLIDAY är perfekt på alla slags resor. Med sitt kompakta format och lätta vikt är vagnen lika enkel att hantera på flygplatsen och i tågvagnen som när du ska packa ner den i bilens bagageutrymme. När du ska bära vagnen hänger du den praktiska bärremmen över axeln och har båda händerna fria till annat.

Fler bilder

Detaljer

Vikt komplett sittvagn: 5 kg
Sittvagnsmått: (ej hopfälld): 101 x 43 x 74 cm
Sittyta: 28 x 21 cm
Längd, ryggstöd: 53 cm
Handtagshöjd: 101 cm
Sittvagnsmått (hopfälld): 24 x 25.5 x 60 cm
Bakhjul: 12 cm
Svängbara framhjul: 12 cm
 
Max viktkapacitet: 20 kg
Maxvikt på barnet: 15 kg
Maxvikt i varukorgen: 5 kg

Mer information

Varumärke BRITAX
Kollektion Inte tillgängligt
Stokke Tripp Trapp Nej

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.