Cybex Base Q i-Size Black

Varumärke

Leveranstid: 1-2 veckor (Denna artikel skickas ej - kan endast hämtas ut i vår butik i Torslanda, utanför Göteborg)

1 999,00 kr

Översikt

Denna bas skickas ej utan kan endast hämtas i vår butik i Torslanda utanför Göteborg.

Praktisk ISOFIX Base - Base Q i-SizeAton Q i-Size har den senaste säkerhetstekniken på marknaden: en bas som passar till den nya i-Size normen. Aton Q i-Size överensstämmer , när den installeras med Base Q i-Size, den nya normen. Stolen klickas enkelt på plats i basen. Det är inte längre nödvändigt montera stolen med bilens säkerhetsbälte.

Aton Q i-Size erbjuder det senaste och mest avancerade säkerhetsteknik som finns på marknaden: en bas som passar den nya i-Size normen. i-Size (ECE R-129) är den nya EU-standarden för ökad säkerhet i bilen och har gjort bakåtvänd åkning av barn obligatorisk upp till 15 månader. Babyskyddet klickas enkelt fast i Base Q i-Size och brukas utan att använda bilens säkerhetsbälte. En indikator på basen bekräftar att installationen är korrekt. Base Q i-Size installeras i bilen med ISOFIX för extra stabilitet och säkerhet.Passar till Cybex Aton Q i-Size babyskydd.

Fler bilder

Detaljer

i-Size (ECE R-129) är den nya EU-standarden för barnsäkerhet, vilket gör bakåtvänd åkning obligatorisk tills barnet fyller 15 månader. Aton Q i-Size är lämplig för nyfödda och spädbarn med en lägnd av 45 cm till 75 cm (max. 13 kg).

Monteras bakåtvänd på plats utan airbag.

Utvecklad och designad i Tyskland

Mer information

Varumärke CYBEX
Kollektion Inte tillgängligt
Stokke Tripp Trapp Nej

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.