Ju-Ju-Be BeAll - Sweet Hearts

Varumärke

Leveranstid: 1-3 dagar

Specialpris: 795,00 kr
1 195,00 kr

Översikt

Den kompletta skötväskan med alla tänkbara funktioner!
Löstagbar lyxig skötbädd med mjuk stoppning, avtorkbar utsida och insida, behandlad för att stå emot fläckar och bakterier, två fodrade fickor på utsidan för att hålla nappflaskor varma eller kalla, många praktiska fack! Smart magnetknäppning för enkel öppning och stängning, 2 fotofickor under locket! Otroligt rymlig insida med hela 6 olika fack varav ett med dragkedja!
Särskild avdelning för det du behöver vid blöjbytet. Dragkedjeförsett fack som innehåller plats för blöjor med tillbehör och en löstagbar MessShuttle för det som blivit kladdigt! Bekvämt reglerbart brett axelband, vadderat flyttbart axelparti med en undersida av anti halk material för extra bekvämlighet! Mamma eller pappaficka på framsidan med ett dragkedjeförsett fack för de saker som alltid försvinner samt nyckelhållare med lång rem och ficka för solglasögon! Rymligt fack på baksidan för det som du vill ha lätt tillgängligt, öppna hörn nertill på detta fack för att lätt borsta ur småsmulor.
Vackert sidenglänsande foder i samma härliga färg som detaljerna på utsidan ger en exklusiv känsla och gör det lättare att hitta saker inuti väskan! En helt otroligt genomtänkt skötväska!

Fler bilder

Detaljer

Mått 39 x 29x 15 cm

Mer information

Varumärke JU-JU-BE
Kollektion Inte tillgängligt
Stokke Tripp Trapp Nej

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.