Om My Baby

Välkommen till My Baby.
Vi startade vår butik i Torslanda 2005 och nu äntligen kan du handla av oss 24 timmar om dygnet var du än befinner dig i vår nya webshop.

Hos oss finner ni det mesta från de ledande märkena men också en hel del smått och gott från nya innovativa tillverkare. Tradition men nytänkande. Allt från graviditeten och upp till ca 5 år och när det gäller kläder har vi upp till storlek 150 cl.

Det finns många produkter på marknaden så vårt jobb är att välja ut de vi tror på och tycker bäst om. Då vi har barn själva har vi också möjligheten att prova och testa i verkliga livet. Kvalité, design och funktion är en självklarhet för oss.


Vi har ingen möjlighet att visa hela sortimentet, varken i webshopen eller i butiken, så vi visar ett urval av vad ni kan beställa. Kontakta oss om ni inte hittar det ni är ute efter så gör vi vad vi kan för att hjälpa till.

Vi vill bara ha nöjda kunder så vår filosofi är de bästa produkterna till ett bra pris med den bästa personliga servicen. Ni finner vår butik på gamla flygfältet i Torslanda utanför Göteborg, webshopen har ni redan hittat!

Varmt välkomna!

Kontakt:
Webshop: order@mybaby.se
Butiken: butik@mybaby.se

Telefon: 031 924054

My Baby Torslanda AB
Gamla Flygplatsvägen 24
423 37 Torslanda
Sweden

VAT: SE556557613801
BankGiro: 5082-9647

Öppettider:
Måndag - Fredag:                          10.00 - 18.00

Lördag:                                          10.00 - 14.00
Söndag & Helgdag:                        Stängt

Avvikande Öppettider se första sidan längst ner till vänster...