Rätt Start Madrass Diamond 60 x 120

Varumärke

Leveranstid: 1-2 veckor

899,00 kr

Översikt

Den här madrassen har en kärna i polyeter som ger maximal tryckavlastning för ergonomisk sovställning. Det quiltade överdraget polyester/bomull och polyestervadd fördelar barnets vikt jämnt samtidigt som madrassen blir mjuk och skön.
Överdraget ventilerar effektivt bort fukt och överskottsvärme så att barnet ligger torrt och lagom varmt. Fördelen med funktionsyttertyg i polyester/bomull är att polyester inte absorberar fukt utan transporterar den vidare vilket tillsammans med kärnan i polyester ger en torr, valsterhämmande och smutshärdig madrass. Extra långt blixtlås gör det lätt att ta ur kärnan och tvätta madrassen. Delad kärna gör madrassen lätt att skölja igenom vid små olyckor (men använd alltid madrasskydd från Rätt Start för säkerhets skull).

Hela produkten är allergisäker och certifierad enligt ÖKO-TEX KLASS I BABY, ÖKO-TEX STANDARD 100 är en internationell standard som ställer stränga humanekologiska krav på textilprodukter. Provningarna för skadliga ämnen omfattar enligt lag för bjudna och reglerade ämnen, men även riskabla ämnen som ännu inte omfattas av lagstiftning. Kraven i KLASS i BABY är strängast. Standarden ställer krav på hela produkten, d.v.s. även knappar, blixtlås m.m

Detaljer

Mått: 60 x 120 x 10 cm

Tvättråd: MACHINE-WASHABLE 60°C

Tillverkningsmaterial: 40%Cotton-60%Polyester fabric, Polyester filling, Polyeter core

Kan användas från (månader): 0mths+

Mer information

Varumärke RÄTT START
Kollektion Inte tillgängligt
Stokke Tripp Trapp Nej

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.