Stokke Steps Chair Black - Natural Oak Legs

Varumärke

Leveranstid: 1-3 dagar

Specialpris: 2 149,00 kr
2 249,00 kr

Översikt

Den mångsidiga stolen som utvecklas med ditt barn

  • En del av Stokke® Steps™ system med höga barnstolar

  • Kan användas för nyfödda med en babysitter som kan fästas på stolen

  • Enkel att justera allteftersom barnet växer – utan verktyg

  • Bekvämt babyset och bricka som gör det enkelt att mata barnet

  • Gör att barnet kan sitta med vid bordetSätt ihop och köp din Stokke Steps utifrån ett brett utbud av träfärger och accesoarer.

Stokke introducerar Stokke® Steps, en allt-i-ett stol som passar från födseln och under uppväxten. Den är ergonomisk, bekväm och funktionell och är den perfekta matstolen från dag ett. Stolen kan kombineras med flera praktiska tillbehör som bricka, babysits eller Bouncer babysitter (köps separat).

Från och med 0 år kan stolen användas tillsammans med Stokke Bouncer som är enkel att montera på stolen. Indikatorer försäkrar att stolen är korrekt monterad. Babysittern har ett stort vadderat säte för bästa komfort och det medföljande spädbarnsinlägget kan tas bort vid ca 4 månaders ålder när din bebis blivit lite starkare. Den har 5-punktssele med vadderade axeldynor som gör att ditt barn sitter säkert, samt leksakshängare och vattenavvisande textilier som kan tas av och tvättas i 40° C.

Från ca 6 mån kan stolen användas tillsammans med Stokkes babysits som både är ergonomisk, komfortabel och säkerställer att ditt barn sitter korrekt. Babysitsen kan kombineras med en matbricka (köpes separat) som ger ditt barn en egen yta att äta eller leka på.

Från ca 3 års ålder kan barnet sitta på egen hand i stolen och det justerbara fotstödet garanterar att ditt barn sitter bekvämt. Fotstödet underlättar även för ditt barn att ta sig upp i stolen på egen hand.Detaljer

Färg på plast: Svart
Material ben: Ek

Mått: 71 x 43 cm
Säteshöjd: 52 cm
Vikt: 4,6 kg

Mer information

Varumärke STOKKE
Kollektion Inte tillgängligt
Stokke Tripp Trapp Nej

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.