Babybjörn One Air - Antracitgrå 3D Mesh 2018

Varumärke

Leveranstid: 1-3 dagar

Specialpris: 1 699,00 kr
1 849,00 kr

Översikt

NY VERSION 2018! 
Den senaste versionen av Bärsele One är mjukare, smidigare och har flera nya funktioner.

3D Mesh är ett nättyg som är mjukare och tunnare än många andra material så att du enkelt kan se och känna att ditt nyfödda barn sitter i en naturlig ställning, med ryggen i c-kurva. Bärsele One Air är sydd nästan helt i luftig mesh som svalkar där det lätt blir svettigt – områdena närmast dig och barnet, vid axelbanden och i grenen. 


Denna bärsele i 3D-mesh fungerar på precis samma sätt som Bärsele One i bomull och ger dig den viktiga närheten till ditt barn. Vår unika mesh är extra mjuk och  speciellt framtagen för att passa små barn och för att tåla daglig användning. Du kan på egen hand växla lätt och säkert mellan olika bärsätt på mage och rygg. Steglös justering av bärselens storlek, sittyta och huvudstöd gör att den kan anpassas i takt med att din nyfödda växer och behoven ändras eller om ni är flera som använder bärselen.


Bärsele One Air har ett rejält midjebälte och vadderade axelband som avlastar rygg och axlar och gör det bekvämt att bära ditt barn från nyfödd och upp till tre år. Du bär ditt barn säkert och bekvämt samtidigt som du har händerna fria.

Fler bilder

Detaljer

Ålder

Från nyfödd till ca 3 år. Min. 3,5 kg/53 cm. Max 15 kg/100 cm.
Obs! När du bär ditt barn framåtvänt bör hen vara minst 5 månader och väga max 12 kg.
För barn mellan 3,5 och 4,5 kg ska benslejfarna användas för att minska benöppningarna.

Material

Alla material är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på. De är fria från hälsofarliga ämnen och uppfyller kraven för Öko-Tex® Standard 100, klass I för babyprodukter. Det tycker vi är viktigt!
3D Mesh: Primärt tyg: 100‍ % polyester. Midjebältets foder: 100 % polyester. Skydd för benställningsblixtlås: 100 % bomull.

Bärsele One Air torkar väldigt snabbt tack vare det tunna och luftiga nättyget.

Läs mer om fördelarna med en bärsele i mesh

Tvättråd

Maskintvätt 40‍ °C. Tvättas separat. Använd gärna miljövänligt och skonsamt tvättmedel utan blekmedel. Torktumla inte. Stryk inte.

Testat och säkert

Bärsele One Air uppfyller både europeisk och amerikansk säkerhetsstandard för bärselar, EN 13209-2:2015 och ASTM F223.

Mer information

Varumärke BABYBJÖRN
Kollektion Inte tillgängligt
Stokke Tripp Trapp Nej

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.