Babybjörn Tallrik och Sked 2-pack - Rosa/Lila

Varumärke

Leveranstid: 1-3 dagar

Specialpris: 199,00 kr
249,00 kr

Översikt

Lättare för barnet att äta själv
BABYBJÖRN Tallrik och Sked gör det lätt för ditt barn att äta själv. Tallrikens treklöverform hjälper barnet att tippa upp mat på skeden. Skeden är anpassad efter tallrikens form och fungerar både till höger och vänster hand. Kanten är formad så att det är svårt för små händer att greppa och slänga iväg tallriken.


BABYBJÖRN Sked har ett kort handtag som är lätt att greppa för små händer. Den är utformad så att barnet lätt ska få upp maten på skeden. Skeden kan även köpas separat.

Detaljer

Innehåller två tallrikar samt två skedar.

Material
BABYBJÖRN Tallrik och Sked är tillverkade av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE). Innertallriken är tillverkad av akrylnitril-butadien-styren (ABS). Plasten är livsmedelsgodkänd och uppfyller säkerhetskraven för plast både i Europa (EEC) och i USA (FDA). Produkten är PVC-fri och innehåller inte bisfenol A, ftalater, kadmium, bly, brom eller klor. Plasten är dessutom återvinningsbar.

Skötselråd
BABYBJÖRN Tallrik och Sked kan användas i mikrovågsugn på låg värme, max 90 °C. Att värma på låg effekt förlänger tallrikens livslängd. Vi rekommenderar att endast värma maten, inte tillaga eller koka den i mikrovågsugn. BABYBJÖRN Tallrik och Sked är lätta att rengöra och kan maskindiskas. Undvik dock att placera dem nära diskmaskinens värmeelement.

Teknisk information
Vikt: 190 g
Mått: 19,5x3,5x19,5 cmMer information

Varumärke BABYBJÖRN
Kollektion Inte tillgängligt
Stokke Tripp Trapp Nej

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.