Britax Baby-Safe i-Size - Mystic Black

Varumärke

Leveranstid: 1-2 veckor

2 599,00 kr

ÖversiktI BABY-SAFE i-SIZE är din nyfödda baby trygg och säker, direkt från dag ett. Babyskyddet följer den senaste säkerhetsstandarden (i-SIZE), och är utvecklad för att flexibelt kunna växa i takt med ditt barn. Med andra ord: med BABY-SAFE i-SIZE garanteras ditt barn högsta möjliga säkerhet och komfort från födseln upp till 15-månaders ålder.

Med ett babyskydd från Britax blir det ännu enklare att njuta av vardagens alla äventyr. BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE och BABY-SAFE i-SIZE BASE är båda i-Size-produkter, och därför enkla att installera på ett säkert sätt i alla i-Size-bilar och nästan alla bilar med ISOFIX. Det betyder att du kan koppla av och känna dig trygg på varje resa med ditt barn. När basen väl är installerad fäster du babyskyddet med ett enkelt klick.

Tack vare vårt smidiga CLICK & GO ®-System är det riktigt enkelt att ta loss BABY-SAFE i-SIZE från basen, och du slipper att väcka ditt barn vid varje stopp. BABY-SAFE i-SIZE kan användas med alla barnvagnar från Britax, och fungerar dessutom tillsammans med många vagnar från andra tillverkare.


Komplettera med baby-Safe i-Size base eller Flex-base

Fler bilder

Detaljer

i-Size Nyfödd - 83 cm | ≈ Nyfödd - 15 månader | ≈ Nyfödd - 13 kg

BABY-SAFE i-SIZE är vårt första babyskydd som är anpassat efter den nya säkerhetsstandarden ECE R129 (i-Size). BABY-SAFE i-SIZE är utformat för att skydda ditt barn och göra resan bekväm, direkt från födseln upp till 15 månaders ålder eller då barnet når en längd av 83 cm

Mer information

Varumärke BRITAX
Kollektion Inte tillgängligt
Stokke Tripp Trapp Nej

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.