Medela Swing

Varumärke

Leveranstid: 1-3 dagar

Specialpris: 1 495,00 kr
1 795,00 kr

Översikt

Swing: världens mest populära enkla elektriska bröstpump
Swing är en mycket tyst elektrisk bröstpump. Den är ytterst enkel att använda. Pumpen övergår automatiskt från stimulerings- till utdrivningsfasen
Du kan lätt byta fas på egen hand, eller välja den vakuumnivå som du själv tycker är bäst. Den elektriska bröstpumpen kan användas med en nätadapter eller med batterier.
Det finns fem olika storlekar på brösttrattar. Standardstorleken 24mm följer med pumpen. Swing är enkel att använda: du kan lätt ta med dig den elektriska bröstpumpen om du vill pumpa ur mjölk medan du är i farten. Det är dessutom enklare att sätta ihop den elektriska bröstpumpen, vilket gör att du snabbt kan börja använda den.

Alla produkter som kommer i kontakt med bröstmjölk är fria från bisfenol-A och enkla att rengöra, oavsett om du kokar, desinficerar eller rengör dem med våra mikrovågspåsar.

Detaljer

2-Phase Expression® Bröstmjölk är bäst för barnet. Och barnets naturliga sugrytm är bäst för mamman. Med intensivt arbete har Medela omvandlat spädbarnets intuitiva beteende till tekniskt kunnande. Resultatet är 2-Phase Expression® – den nya standarden för naturlighet, komfort och effektivitet för bröstpumpar

Mer information

Varumärke MEDELA
Kollektion Inte tillgängligt
Stokke Tripp Trapp Nej

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.